0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Afișez toate cele 19 rezultate

Hrană umedă pisici

Brit Care Cat Sterilized Fillets in Gravy with Healthy Rabbit 85g

Brit Care Cat Sterilized Tuna Pate with Shrimps 70g

Brit Cat Delicate Salmon Fillets in Gravy Sterilised 85g

Brit Premium Cat Sterilised plic cu carne de pui 100g

Calibra Cat Life can Sensitive Rabbit 200g

Calibra Cat Life can Sterilised Duck 200g

Calibra Cat Premium Sterilized Multipack – pachet testare12x100g

Calibra Cat Sterilised Curcan si Merisoare 200g

Hill’s SP Feline Young Adult Sterilised Pastrav 85 g

Hill’s SP Feline Young Adult Sterilised Salmon 85g

Hill’s SP Feline Young Adult Sterilized Chicken 85 g

Hill’s SP Feline Young Adult Sterilized Turkey 85 g

Nuevo Cat Kitten Pui si Orez plic 85g

Nuevo Cat Sterilized Chicken & Rice plic 85g

Brit Care Cat Fillets in Jelly Hearty Duck & Tender Turkey Sterilized 85g

Calibra Cat Adult Sterilized with Liver 100g

Nature’s Protection Cat Sterilized Poultry & Cranberries 100 G

Nuevo Cat Sensitive Turkey plic 85g

Piper Cat Adult Sterilized cu Ton plic 100g

Hrană umedă pentru pisici

La momentul actual, unul dintre cele mai recomandate tipuri de hrană, în special de către medicii veterinari, este mâncarea umedă, la plic sau la conservă, disponibilă în diferite gramaje. Aşadar, ţi-am pregătit o selecţie bogată de sortimente de hrană umedă pentru pisici, cu diferite arome, astfel încât să poţi găsi şi alege cel mai bun produs pentru felina ta şi pentru alimentaţia completă şi corectă a acesteia.

Hrană umedă la preţuri accesibile

Îţi oferim hrană umedă pentru pisici ieftină, la cele mai bune şi avantajoase preţuri. De asemenea, în calitate de client fidel PawsMag te răsplătim cu numeroase oferte speciale, cu promoţii sau cadouri surpriză. Mai mult, datorită sistemului nostru de fidelizare Cash Back, pentru fiecare tranzacţie online pe care o efectuezi în cadrul magazinului nostru online, primeşti înapoi în contul de utilizator activ un procent de 3% din suma cheltuită, care poate servi drept bonus pentru următoarele cumpărături sau care poate fi acumulat şi folosit ulterior la comenzile viitoare.

Alege hrana umedă potrivită pentru pisica ta

Atunci când cumpărăm alimente special concepute pentru hrănirea felinelor noastre, este indicat să ţinem cont de nevoile nutriţionale şi energetice individuale ale acestora, specifice vârstei, rasei, taliei, nivelului de activitate sau stării de sănătate. Prin urmare, îţi punem la dispoziţie o gamă diversificată de sortimente de mâncare umedă pentru pisicile de toate vârstele şi taliile, potrivite de asemenea pentru orice nevoie specială nutriţională sau cerinţă dietetică pe care le au acestea. Aşadar, indiferent dacă eşti în căutarea unor sortimente de hrană umedă hipoalergenică pentru pisici sau a unor sortimente de hrană umedă pentru pisicile sterilizate, aici ai şansa de a găsiorice produs, gata să satisfacă până şi cele mai pretenţioase sau sensibile feline blănoase.

Avantajele mâncării umede marca PawsMag

Beneficiile hranei umede sunt incontestabile. Astfel, începând de la aroma intensă sau gustul apetisant şi până la conţinutul bogat de proteine, vitamine şi mineraleşi aportul mărit de apă prin care se remarcă, mâncarea umedă pentru pisici este cea mai inspirată alegere pe care o poţi face în ceea ce priveşte alimentaţia completă şi echilibrată a animalului tău de companie jucăuş. Mai mult, pentru că atunci când vine vorba despre feline ştim deja faptul că o singură aromă nu poate fi de ajuns, îţi oferim posibilitatea de a opta pentru numeroase variante atunci când vine vorba despre achiziţionarea acestui tip de hrană şi despre o dietă variată, începând de la curcan, fazan, mistreţ, iepure sau miel şi până la peşte, păstrăv, somon sau raţă, şi nu numai.

Cea mai bună hrană umedă pentru pisici

Calitatea este principala caracteristică pentru care îţi recomandăm hrana umedă pentru pisici din cadrul magazinului nostru online. Toate sortimentele din această categorie pe care le comercializăm conţin doar ingrediente proaspete, care provin din surse sigure, şi care au un procent ridicatde proteină din carne, respectiv aminoacizi şi acizi graşi esenţiale, fără organisme modificate genetic, fără alergeni sau coloranţi şi fără arome sau conservanţi artificiali. Aşadar, cu ajutorul conservelor şi plicurilor cu hrană umedă premium şi super premium, te ajutăm să îi pregăteşti cele mai delicioase şi mai consistente mese felinei tale, pentru o viaţă cât mai lungă şi mai activă a acesteia.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont