0740 151 732

0747 639 963

0740 151 732

0747-639.963

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 681 de rezultate

Câini

Brit Care Adult Large Breed Lamb & Rice

1kg
3kg
12kg

Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice

1kg
3kg
12kg

Brit Care Adult Small Breed Lamb & Rice

1kg
3kg
7.5kg

Brit Care Dog Hair & Skin – Insect & Fish

1kg
3kg
12kg

Brit Care Dog Show Champion Salmon & Herring

1kg
3kg
12kg

Produse, accesorii şi hrană pentru câini

Dacă şi tu eşti stăpânul unui câine, cu siguranţă poţi confirma faptul că acesta merită pe deplin numele de cel mai bun prieten al omului. Dincolo de faptul că patrupezii ne sunt foarte loiali, aceştia contribuie în mod semnificativ şi la îmbunătăţirea sănătăţii noastre fizice şi mentale, motiv pentru care şi noi la rândul nostru trebuie să îi răsplătim şi să îi îngrijim pe măsură. Pentru aceasta, magazinul nostru online pune la dispoziţia ta şi a companionului tău canin o gamă completă şi variată de produse de igienă, accesorii şi hrană pentru câinii de toate vârstele şi taliile.

Promoţii la produsele dedicate câinilor

Odată ce alegi magazinul nostru online, dedicat lăbuţelor fericite, beneficiezi automat de numeroase oferte speciale şi promoţii avantajoase, valabile pentru toată gama de produse pentru câini pe care am conceput-o pentru tine şi pentru nevoile animalului tău de companie. Din acest motiv, nu trebuie să fii surprins că la noi vei găsi mâncare pentru câini ieftină sau accesorii pentru căţei la preţuri mai mult decât accesibile, şi asta deoarece raportul calitate-preţ imbatabil este principalul atuu care ne diferenţiază în raport cu concurenţa.

Cea mai bună hrană pentru câini

Din moment ce ai decis ca familiei tale să i se alăture un nou membru jucăuş cu blană, este foarte important să acorzi o atenţie majoră sănătăţii şi bunăstării acestuia, asigurându-i un aport potrivit din punct de vedere nutritiv. În acest sens, am pregătit pentru tine o selecţie bogată de hrană pentru câini premium, care îi va oferi patrupedului tău toate vitaminele, mineralele şi nutrienţii esenţiali de care are nevoie pentru a se dezvolta cât mai armonios şi pentru a fi energic şi puternic pe termen lung. Începând de la sortimentele proaspete de hrană uscată sau conservele în diferite gramaje cu mâncare umedă şi până la recompensele delicioase care constituie nişte suplimente nutritive excelente pentru animăluţele de companie, alături de magazinul nostru online ai garanţia că vei găsi cea mai bună mâncare pentru câinele tău.

Vezi care sunt cele mai bune produse pentru patrupedul tău

Fiecare animal de companie are propriile nevoi şi preferinţe, indiferent dacă vorbim aici despre confort, siguranţă, hrană, joacă sau igienă. Suntem conştienţi de acest lucru, tocmai de aceea portofoliul nostru de produse pentru câini este foarte diversificat, cuprinzând mâncare pentru căţei, accesorii practice, suplimente şi vitamine sau articole pentru o igienă adecvată, astfel încât tu să ai de unde alege exact produsele care corespund pe deplin necesităţilor şi caracteristicilor patrupedului tău.

Alegerea produselor şi accesoriilor potrivite pentru câini

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de articolele din cadrul magazinului nostru online este să răsfoieşti întreg catalogul de produse pentru câini marca PawsMag şi să alegi tipul de hrană, accesoriile şi obiectele de îngrijire potrivite în funcţie de vârsta, rasa, talia, stilul de viaţă şi sensibilităţile propriului tău prieten canin.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont