0740 151 732

0747 639 963

0740 151 732

0747-639.963

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 438 de rezultate

Hrană câini

Brit Care Adult Large Breed Lamb & Rice

1kg
3kg
12kg

Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice

1kg
3kg
12kg

Brit Care Adult Small Breed Lamb & Rice

1kg
3kg
7.5kg

Brit Care Dog Hair & Skin – Insect & Fish

1kg
3kg
12kg

Brit Care Dog Show Champion Salmon & Herring

1kg
3kg
12kg

Brit Care Endurance Duck & Rice

1kg
3kg
12kg

Brit Care Grain-Free Adult Large Breed Salmon & Potato

1kg
3kg
12kg

Brit Care Grain-Free Adult Salmon & Potato

1kg
3kg
12kg

Brit Care Grain-Free Giant Salmon & Potato

1kg
3kg
12kg

Brit Care Grain-Free Junior Large Breed Salmon & Potato

1kg
3kg
12kg

Brit Care Grain-Free Puppy Salmon & Potato

1kg
3kg
12kg

Brit Care Grain-Free Senior & Light Salmon & Potato

1kg
3kg
12kg

Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice

1kg
3kg
12kg

Brit Care Mini Grain Free Adult – hrana uscata caini talie mica

2kg
7kg

Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin – hrana uscata caini talie mica

2kg
7kg

Brit Care Mini Grain Free Puppy – hrana uscata caini talie mica

2kg
7kg

Brit Care Mini Light & Sterilised – hrana uscata caini talie mica

2kg
7kg

Hrană pentru câini uscată şi umedă

Alimentaţia corectăşi echilibrată a patrupezilor noştri este fundamentală. Şi asta deoarece aceştia au nevoie în mod permanent de nutrienţi, vitamine şi minerale esenţiale, care să îi ajute să se dezvolte într-o manieră cât mai armonioasă, să capete energie şi să rămână puternici şi sănătoşi pe termen lung. Magazinul nostru online îţi pune la dispoziţie o gamă diversificată de produse special concepute pentru nutriţia canină, începând de sortimentele variate de hrană uscată şi până la conservele de mâncare umedă, potrivite pentru câinii de orice vârstă sautalie.

Promoţii la mâncare pentru câini

Cu siguranţă atunci când vine vorba despre achiziţia hranei pentru animalul tău de companie, dincolo de calitate, încerci în acelaşi timp să vânezi şi cele mai bune preţuri, în aşa fel încât atât tu, cât şi patrupedul tău să aveţi de câştigat. Ne place să ne surprindem clienţii în mod permanent iar pentru asta, dincolo de varietatea largă de produse disponibilă în cadrul magazinului nostru, te răsplătim şi cu numeroaseoferte şi promoţii la mâncarea pentru câini, extrem de avantajoase, în limita stocului disponibil.Aşadar, alături de gama noastră de produse este aproape imposibil să nu găseşti ceva pe măsura nevoilor şi preferinţelor căţelului tău, reuşind în acelaşi timp să faci şi economii importante pentru propriul buget.

Cea mai bună hrană pentru câini

Toate sortimentele de hrană pentru câini pe care le comercializăm sunt realizate numai din ingrediente proaspete provenite din surse sigure, cu un procent ridicat de proteină din carne, fără alergeni, coloranţi, conservanţi sau arome artificiale. Prin urmare, alături de noi te bucuri de mâncare pentru câini premium, pentru care cu siguranţă animalul tău de companie îţi va mulţumi.

Hrană pentru câini la cele mai bune preţuri

Aici te bucuri de hrană pentru câini la cele mai bune preţuri. Punem nevoile tale şi ale companionilor tăi necuvântători pe primul loc, motiv pentru care îţi oferim posibilitatea de a putea comanda tot ce ai nevoie pentru nutriţia completă a acestora, la un raport calitate-preţ avantajos. Mai mult, pentru a-ţi răsplăti fidelitatea, avem pregătit pentru tine şi un sistem de tip Cash Back, care îţi va returna în contul de utilizator un procent de 3% din suma cheltuită pentru o anumită comandă, procent pe care îl vei putea folosi ulterior pentru cumpărăturile viitoare din cadrul magazinului nostru online.

Alegerea hranei potrivite pentru câinele tău

Mâncarea pentru animalul tău de companie nu trebuie să fie selectată la întâmplare. Prin urmare, o achiziţie conştientă presupune să ţii cont de cerinţele nutriţionale şi energetice ale acestuia, dar şi de nevoile sale speciale, astfel încât să poţi să alegi sortimentele de hrană adecvate în funcţie de acestea. Aşadar, venim în întâmpinarea ta cu o selecţie bogată deproduse de calitate superioară, potrivite pentru nutriţia zilnică a patrupedului tău, începând de la mâncare hipoalergenică pentru câinii junior sau adult de toate rasele, cu piele sensibilă şi blană exigentă, şi până la hrană pentru câinii sterilizaţi, special concepută astfel încât să satisfacă necesităţile alimentare specifice ale acestora şi să le asigure bunăstarea pe termen lung.

Nu în ultimul rând, pentru toate sortimentele de mâncare pentru câinii junior sau adult disponibile în gama noastră PawsMag, îţi sugerăm să verifici şi să respecţi indicaţiile cu privire la cantitatea zilnică recomandată pentru fiecare produs în parte, astfel încât să te asiguri că oferi animalului tău de companie atât cât acesta are nevoie, pentru o dietă echilibrată şi moderată.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont