Ne cerem scuze, site-ul nostru este în mentenanță temporară. Revenim în curând, mai buni ca niciodată! Mulțumim pentru înțelegere.

0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Despre Noi

AcasăDespre Noi

Despre noi

PawsMag –Magazinul labuțelor fericite – se dorește a fi nu doar un magazin on-line de unde poți să îți procuri cele necesare îngrijirii și hrănirii animaluțului tău, ci o întreagă comunitate care să aibă ca și interes bunăstarea și fericirea patrupezilor noștri dragi, făcându-le viața mai ușoară stăpânilor lor.

De aceea, ne propunem să venim cu multe sfaturi de îngrijire și hrănire sănătoasă a animalelor de companie, cu scopul de a preveni timpuriu diverse probleme de sănătate sau situații neplăcute care pot să apară. Nutriția animalelor este esențială din acest punct de vedere, la fel ca și pentru noi oamenii, de altfel.

Încercăm să aducem cele mai bune branduri de hrană pentru animale de companie, studiem atent rețetele mărcilor și ingredientele produselor, în ideea de a oferi doar produse de încredere pentru nutriția și sănătatea labuțelor noastre dragi:

  • Ingrediente proaspete, din surse sigure
  • Procent ridicat de proteină din carne
  • Fără organisme modificate genetic
  • Fără alergeni
  • Diete adaptate speciei
  • Fără coloranți și arome artificiale
  • Fără conservanți artificiali

Există pe piață o gamă foarte variată de hrană pentru animăluțe și e din ce în ce mai greu să alegi corect. Suntem alături de tine și ne poți contacta oricând pentru sfaturi sau îndrumări pe WhattsApp sau la telefon 0740-151.732.

De asemenea, accesoriile de îngrijire, culcușurile și jucăriile din magazinul nostru vor contribui suplimentar la bunăstarea lăbuțelor noastre dragi.

Și tocmai pentru că ne dorim a fi o comunitate iubitoare de lăbuțe fericite, te invităm să fii alături de noi, să ne urmărești pe rețelele sociale, să ne împărtășești oricând ai posibilitatea pățaniile, dar și bucuriile trăite alături de prietenii tăi necuvântători.

Pentru fidelitatea ta, te vom răsplăti cu prețuri bune, multe promoții și beneficii suplimentare pe care le vei descoperi pe parcurs, cadouri surpriză, abonamente și un sistem de Cash-Back care, pe măsură ce cumperi îți va returna automat în contul tău un procent din suma cheltuită. Cu bănuții acumulați poți face alte cumpărături pe site-ul nostru.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont