0740 151 732

0747 639 963

0740 151 732

0747-639.963

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 266 de rezultate

Hrană pisici

Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Haircare – Healthy and Shiny Coat

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-Stress

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Kitten – Healthy Digestion and Development

2kg
7kg

Hrană pentru pisici

Nimic nu poate influenţa mai mult starea de sănătate şi nivelul de activitate fizică şi de energie ale felinei tale decât modul în care o hrăneşti şi alimentele pe care i le oferi acesteia, odată cu fiecare masă din zi. Prin urmare, nutriţia corectă şi echilibrată a pisicii tale este de-a dreptul fundamentală, motiv pentru care îţi punem la dispoziţie o gamă completă şi diversificată de sortimente de hrană pentru pisici, umedă sau uscată, la conservă sau la plic, la care se adaugă şi câteva recompense delicioase, ideale pentru gustările dintre mese, astfel încât să poţi alege ce este mai bun şi mai potrivit pentru regimul alimentar al animalului tău de companie.

Mâncare umedă şi mâncare uscată pentru pisici

Diversitatea este una dintre principalele caracteristici prin care se remarcă selecţia noastră de produse. Aşadar, indiferent dacă vrei să optezi pentru conservele cu hrană umedă pentru pisici sau pentru plicurile şi pungile cu hrană uscată, disponibile în diferite gramaje, acum poţi găsi de toate, într-un singur loc, datorită gamei complete şi variate de produse pe care am dezvoltat-o special pentru blănoasa ta şi pentru asigurarea unui echilibru nutriţional de bază acesteia.

Cea mai bună hrană pentru pisici

Alături de gama noastră de produse, te bucuri de calitate superioară şi de siguranţă atunci când vine vorba despre hrănirea felinei tale. Toate sortimentele de mâncare pentru pisici pe care ţi le punem la dispoziţie sunt de tip premium şi super-premium şi conţin ingrediente proaspete, provenite din surse 100% sigure, fără organisme modificate genetic, fără alergeni, fără coloranţi şi arome artificiale şi fără conservanţi artificiali. Mai mult, toate acestea au un procent ridicat de proteină din carne, ceea ce înseamnă că vor furniza animalului tău de companie cantitatea optimă de aminoacizi şi acizi graşi esenţiali de care acesta are nevoie în fiecare zi, pentru a se dezvolta cât mai armonios şi pentru a putea fi energic în permanenţă.

Cu mâncarea pentru pisici marca PawsMag îţi menţii animalul fericit

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să citeşti fericirea pe chipul felinei tale şi să o vezi cum îşi linge mustăţile cu entuziasm de fiecare dată după mesele pe care i le oferi. Cu ajutorul sortimentelor de hrană pentru pisici care te aşteaptă pe site-ul nostru, acum poţi oferi animăluţului tău de companie toţiinutrienţii esenţiali de care acesta are nevoie, începând de la vitamine şi minerale şi până la carbohidraţi, grăsimi sau proteine, astfel încât să îl ajuţi să se simtă cât mai împlinit şi să poată rămâne sănătos, puternic şi plin de energie pe termen lung.

Alegerea hranei potrivite pentru pisica ta

În momentul în care trebuie să cumperi mâncare pentru pisica ta, pentru a putea alege cele mai potrivite sortimente pentru aceasta, este necesar să ţii cont de propriile ei nevoinutriţionale şi energetice specifice vârstei, taliei, nivelului de energie sau diverselor particularirăţispeciale.

Toate produsele pe care le găzduieşte categoria Hrană pisici, disponibilă în cadrul magazinului nostru online, sunt potrivite pentru toate tipurile de feline, indiferent de vârstă sau de talie, şi pentru  satisfacerea tuturor nevoilor speciale sau sensibilităţilor pe care le pot avea acestea în materie de nutriţie. Aşadar, de la mâncare pentru pisicile junior, adult sau senior şi până la mâncarea pentru pisicile sterilizate, hrana hipoalergenică pentru pisicile cu digestie sensibilă şi aport alimentar problematic sau hrana dietetică monoproteică sau cea pentru piscile de interior,  expuse la diferiţi factori de stres, aici este aproape imposibil să nu găseşti ceea ce cauţi pentru alimentaţia corectă şi echilibrată a micului tău animal de companie.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont