0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 136 de rezultate

Recompense, snacks-uri, biscuiți câini

Brit Care Crunchy Cracker. Insects with Lamb 200g

Brit Care Crunchy Cracker. Insects with Salmon 200g

Brit Care Crunchy Cracker. Insects with Tuna 200g

Brit Care Crunchy Cracker. Insects with Turkey 200g

Brit Care Dog Crunchy Cracker. Insects with Whey Puppy 200g

Brit Care Dog Snack Antiparasitic Salmon 150g

Brit Care Dog Snack Antistress Shrimps 150g

Brit Care Dog Snack Dental Venison 150g

Brit Care Dog Snack Endurance Lamb 150g

Brit Care Dog Snack Immunity Insect 150g

Brit Care Dog Snack Light Rabbit 150g

Brit Care Dog Snack Mineral Ham Puppy 150g

Brit Care Dog Snack Mobility Squid 150g

Brit Care Dog Snack Recovery Herring 150g

Brit Care Dog Snack Skin and Coat Krill 150g

Brit Jerky Snack – Rabbit Meaty coins 80g

Brit Jerky Snack – Turkey Meaty coins

80g
200g

Brit Jerky Snack- Chicken Fillets

80g
200g

Brit Jerky Snack–Herring Meaty coins 80g

Brit Jerky Snack–Lamb Protein bar 200g

Brit Jerky Snack–Salmon Protein bar 80g

Brit Jerky Snack–Venison Protein bar 200g

Canvit Dog Health Care Snack Dental 200g

Canvit Dog Health Care Snack Mobility 200g

Canvit Dog Health Care Snack Skin & Coat 200g

Carnilove Dog Crunchy Snack Lamb with Cranberries 200g

Carnilove Dog Crunchy Snack Mackerel with Raspberries 200g

Carnilove Dog Crunchy Snack Ostrich with Blackberries 200g

Carnilove Dog Crunchy Snack Salmon with Blueberries 200g

Carnilove Dog Crunchy Snack Wild Boar with Rosehips 200g

Carnilove Dog Semi Moist Snack Carp with Thyme 200g

Carnilove Dog Semi Moist Snack Duck with Rosemary 200g

Recompense pentru câini, biscuiţi, snack-uri pentru căţei

Majoritatea stăpânilor de animale de companieoptează pentru achiziţionarea de recompense dulci, pe care să le ofere acestora ori de câte ori vor să le răsfeţe cu ceva gustos, să le stimuleze sau să le răsplătească pentru comportamentul disciplinar de care au dat dovadă. În acest sens, am introdus în gama noastră de produse diverse recompense pentru câini, sub formă de biscuiţi sau snack-uri, pe care să le oferi cu plăcere patrupedului tău, indiferent de pretext.

Cum alegem recompensele pentru câini

Dincolo de răsfăţul pe care îl oferă năzdrăvanilor cu blană, recompensele pentru câini, bogate în substanţe nutritive şi revitalizante esenţiale, constituie şi un supliment grozav la hrană normală, fiind ideale pentru a fi servite pentru gustările dintre mese. Cu toate acestea, este important să ajustezi cantitatea de recompense în funcţie de stilul de viaţă şi de propriile nevoi nutriţionale şi energetice ale patrupedului tău, în aşa fel încât să te asiguri că nu există riscul ca acesta să nu îşi mai consume hrana de bază sau să ia în greutate. În acest sens, am pregătit pentru tine o gamă bogată de recompense, potrivite atât pentru câinii junior, cât şi pentru cei adulţi, cu diferite arome, astfel încât să poţi alege exact tipul de hrană suplimentară care corespunde pe deplin caracteristicilor individuale ale animalului tău de companie.

Recompense câini pentru răsplată, antrenament, dentare

Recompensele pentru câini, după cum bine ştim deja cu toţii, sunt benefice în foarte multe privinţe. Astfel, începând de la rolul afectiv pe care-l joacă, îmbunătăţindşi consolidând relaţia emoţionalădintre stăpâni şi animalele lor de companie, şi până la rolul practic, întrucât au capacitatea de a stimulapatrupezii în timpul antrenamentelor sau chiar de a-i ajuta să-şi îmbunătăţească şi să-şi menţină dantura cât mai sănătoasă şi mai protejată, datorită învelişului crocant prin care se remarcă, aceste recompense special concepute reprezintă o alegere inspirată pentru cei care vor să le ofere animalelor lor de companie un stil de viaţă sănătos, armonios şi plin de energie. Totodată, recompensele pentru dresajul câinilor disponibile în cadrul magazinului nostru online sunt nişte instrumente excelente pentru formarea şi educarea eficientă a acestora, pentru că promovează un comportament exemplar, pe care animalul de companie îl va adopta în fiecare zi, ştiind că va primi ceva bun în schimb.

Avantajele recompenselor pentru câini marca PawsMag

Toate recompensele pe care le comercializăm sunt potrivite pentru toţii câinii, indiferent de vârstă sau talie, fiind special concepute astfel încât să corespundă şi anumitor nevoi speciale sau sensibilităţi ale acestora. În acest sens, am pregătit pentru tine şi pentru animalul tău de companie o selecţie atent aleasă de recompense pentru câini hipoalergenice, destinate celor cu digestie sensibilă, la care se adaugă şi diversele sortimente de recompense pentru câini care contribuie la controlul stresului sau care au rolul de a regenera articulaţiile şi de a îmbunătăţi mobilitatea prietenului tău canin.

De asemenea, alături gama noastră de produse, te bucuri de recompense pentru câini la cele mai bune şi mai accesibile preţuri, alături de oferte speciale şi promoţii actualizate în mod constant.

Delicii pentru câini de calitate superioară

Suntem conştienţi de toată dragostea şi grija pe care i-o porţi companionului tău cu blană, motiv pentru care îţi punem la dispoziţie o varietate largă de recompense delicioase, cu un procent ridicat de proteină din carne şi realizate din ingrediente proaspete, 100% naturale şi provenite din surse sigure. Acestea nu conţin organisme modificate genetic, alergeni sau coloranţi, şi nici alte arome sau conservanţi artificiali, ceea ce înseamnă calitate garantată şi siguranţă atunci când vine vorba despre hrana suplimentară pentru câinele tău.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont