Ne cerem scuze, site-ul nostru este în mentenanță temporară. Revenim în curând, mai buni ca niciodată! Mulțumim pentru înțelegere.

0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 33 de rezultate

Castroane, boluri, adapatoare

Trixie Castron Inox Gri

19cm
21cm

Boluri, castroane şi adăpătoare pentru câini

Atunci când vine vorba despre accesoriile de bază de care patrupedul tău are nevoie pentru a se hrăni şi pentru a se hidrata în condiţii optime, cu siguranţă bolurile, castroanele şi adăpătoarele pentru câini nu trebuie să lipsească din viaţa acestuia. Întrucât la momentul actual pe piaţă există numeroase astfel de produse special concepute pentru animalele de companie, poate fi destul de dificil să le alegi pe cele potrivite pentru a satisface nevoile însoţitorului tău cu blană preferat. În acest sens, pentru a-ţi uşura misiunea, am pregătit pentru tine o selecţie bogată de boluri, castroane din ceramică, inox sau plastic şi adăpătoare de apă pentru câini, realizate din materiale rezistente, sigure şi durabile, perfecte pentru depozitarea hranei uscate sau umede şi a apei pentru patrupedul tău.

Promoţii la cele mai calitative adăpătoare pentru câini

Toate castroanele, bolurile şi adăpătoarele pentru câini pe care ţi le punem la dispoziţie sunt accesibile pentru orice buzunar, şi asta graţie numeroaselor promoţii pe care le-am pregătit pentru tine. Mai mult, datorită sistemului de fidelizare Cash Back prin care îţi răsplătim loialitatea, acum ai şansa de a primi înapoi în contul de utilizator un procent de 3% din suma cheltuită pentru fiecare comandă plasată, din care vei putea face ulterior şi alte cumpărături.

Avantajele castroanelor de inox pentru câini marca PawsMag

Castroanele din inox pentru câini din cadrul magazinului nostru online sunt igienice, antiderapante şi universale. Acestea au un gust neutru, o greutate mare oferind stabilitate sporită, dar şi o bază anti-alunecare datorită inelului de bază din cauciuc, ceea ce înseamnă că nu trebuie să stai cu griji cu privire la faptul că patrupedul tău ar putea răsturna mâncarea sau apa, casa rămânând curată după fiecare masă a acestuia. De asemenea, acestea sunt şi foarte practice, fiind uşor de folosit atât în interior, cât şi în exterior, dar şi uşor de curăţat, chiar la maşina automată de spălat vase.

Vezi care sunt cele mai apreciate hrănitoare automate pentru patrupedul tău

Gama noastră de produse cuprinde şi o varietate largă de hrănitoare automate pentru câinii de talie mare sau mică, de diferite forme şi dimensiuni, fiind ideale pentru a te asigura că animalul tău de companie îşi primeşte la timp mâncarea, în special atunci când lipseşti de acasă pentru mai mult timp. De exemplu, unul dintre cele mai râvnite modele de hrănitoare automate marca PawsMag este cel cu temporizatoare automate separate pentru două boluri, care oferă patrupezilor mese regulate la timp, bolurile deschizându-se instant la ora setată.

Cum alegem bolurile pentru mâncare potrivite pentru câini

Pentru a fii convins că alegi cele mai bune boluri pentru câinele tău, decizia ta trebuie să aibă la bază în primul rând particularităţile fizice ale patrupedului şi talia acestuia, şi asta deoarece numai aşa vei asigura o alimentaţie comodă şi sigură a animalului tău de companie. Mai mult, alte criterii de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să cumperi castroane, boluri şi adăpătoare pentru câini sunt mărimea şi forma acestora şi materialul din care sunt realizate.

 

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont