0740 151 732

0747 639 963

0740 151 732

0747-639.963

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 132 de rezultate

Accesorii câini

Culcus caini si pisici Kim

Maro
L (70x65xH18cm)

Culcus Mon Petit Ami Chester caini si pisici

Gri
M (57x50xH13cm)
S (45x40xH12cm)

Culcus Mon Petit Ami Rocky caini si pisici

L (85x71xH7cm)
M (69x57xH6cm)
S (52x42xH5cm)

Culcus Mon Petit Ami Salem caini si pisici

M (57x50xH14cm)

Hainuta Mos Craciun caini

27cm
33cm
36cm

Jacheta caini Iseo Trixie Bordo

45cm

Jacheta caini Palermo Trixie Rosu 27-50 cm

27cm
30cm
33cm
36cm
40cm
45cm
50cm

Jachetă câini roșie cu glugă și blăniță

36cm
42 cm
47 cm

Jacheta caini Sila Winter Trixie – Rosu

27cm
33cm

Jacheta pentru caini Mon Petit Ami – albastru deschis

Albastru
35cm
40cm

Mon Petit Ami Culcus 3 in 1 caini si pisici Leo

M 107x70xH14cm
S 90x60xH14cm

Mon Petit Ami Culcus caini si pisici Gizmo

M (63xH11cm)
S (53xH10cm)

Mon Petit Ami Culcus caini si pisici Pipo

M 57x52xH18cm
S 45x40xH16cm

Mon Petit Ami Culcus caini si pisici Sam

M ø63x11cm
S ø53x10cm

Mon Petit Ami Culcus caini si pisici Winston

M (57x52xH18cm)
S (45x40xH14cm)

Accesorii câini

Pentru a putea avea grijă aşa cum se cuvine de prietenul tău canin şi pentru a-i asigura acestuia un mediu de viaţă cât mai sigur şi mai confortabil, conform propriilor sale nevoi sau preferinţe, este important să investeşti în diferite accesorii şi echipamente de bază de bază special concepute pentru acesta, care să-i fie de folos zi de zi. În acest sens, diversitatea, funcţionalitatea şi utilitatea sunt cuvintele de ordine prin care se remarcă gama completă de accesorii pentru câini pe care ţi-o punem la dispoziţie, la cele mai bune, accesibile şi competitive preţuri.

Cum alegem accesoriile pentru câini

În momentul în care decizi să devii stăpânul unui animal de companie, este necesar să te ocupi de acesta în fiecare zi şi să-i pui la dispoziţie toate condiţiile optime, pentru un stil de viaţă plăcut şi relaxant, în cadrul casei şi familiei tale. Înainte de a cumpăra însă accesoriile pentru acesta, este important să ţii cont de anumiţi factori, precum vârsta pe care o are, greutatea sau nivelul de energie, astfel încât să poţi alege cele mai bune produse, potrivite necesităţilor acestuia şi nevoilor sale speciale, acolo unde este cazul.

Cele mai bune accesorii pentru câini

În cadrul magazinului nostru online ai acces la numeroase accesorii potrivite pentru toţii câinii, indiferent de vârstă sau talie. Aşadar, dacă eşti în căutarea unor accesorii de calitate superioară pentru plimbare spre exemplu, avem pregătită pentru tine o selecţie bogată de lese, botniţe, zgărzi sau hamuri pentru câini, disponibile într-o varietate largă de modele, ceea ce înseamnă că este aproape imposibil să nu găseşti ceea ce cauţi pentru companionul tău blănos. Mai mult, venim în întâmpinarea nevoilor zilnice ale animalului tău de companie şi cu diverse accesorii pentru depozitarea hranei acestuia, precum boluri şi castroane pentru câini, la care se adaugă şi o serie de accesorii pentru casă şi pentru asigurarea unui spaţiu privat al patrupedului tău, aşa cum sunt paturile ortopedice sau culcuşurile confortabile, în care acesta să se cuibărească ori de câte ori simte nevoia de odihnă.

De asemenea, te ajutăm să menţii nivelul de energie al animalului tău de companie la cote înalte şi să-i stimulezi instinctele prin intermediul jucăriilor pentru câini marca PawsMag, moderne şi inovatoare, gândite şi realizate în aşa fel încât să atragă căţeii în fel de fel de activităţi interactive şi antrenante. Totodată, poţi opta cu uşurinţă chiar şi pentru accesorii pentru dresajul canin, care te vor ajuta să-ţi implici animalul de companie în diverse exerciţii educative şi să-l formezi.

Avantajele accesoriilor pentru câini marca PawsMag

În cadrul shop-ului nostru online te bucuri de numeroase accesorii pentru câini ieftine, foarte practice în acelaşi timp, menite să acopere o paletă largă de nevoi ale acestora, începând de la nutriţie, confort, plimbare, îmbrăcăminte sau joacă şi până la dresaj sau transport.

Mai mult, toate accesoriile pentru câini pe care le comercializăm sunt disponibile pentru a fi comandate online, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru tine şi pentru timpul tău. Astfel, acum ai ocazia să achiziţionezi în mod online toate produsele pe care le consideri potrivite pentru prietenul tău canin, simplu şi rapid. Tot ce trebuie să faci este să răsfoieşti întreg catalogul nostru de produse aferentcategorieiAccesorii câini de pe site, să le adaugi în coşul de cumpărături pe cele preferate şi să finalizezi comanda, urmând ca noi să ne ocupăm în continuare de toţi paşii necesari, astfel încât tu şi patrupedul tău să vă bucuraţi de livrare în cel mai scurt timp posibil, direct la uşa locuinţei voastre.

Alegerea accesoriilor potrivite pentru câinele tău

Înainte de a cumpăta diverse echipamente de bază pentru căţelul tău, este important să ţii cont de stilul de viaţă al acestuia şi de nevoile sale zilnice, în aşa fel încât să te asiguri că-i pui acestuia la dispoziţie tot ceea ce este necesar, începând de la un loc unde să doarmă şi până la hainele care să-i asigure confortul termic în timpul plimbărilor din zilele capricioase.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont