Ne cerem scuze, site-ul nostru este în mentenanță temporară. Revenim în curând, mai buni ca niciodată! Mulțumim pentru înțelegere.

0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Cum cumpar

AcasăCum cumpar

Cum cumpăr

Pentru a-ți oferi flexibilitatea de care ai nevoie, magazinul pawsmag.ro îți oferă posibilitatea să cumperi produsele prin comandă telefonică sau direct de pe site, prin coșul de cumpărături, completând formularul de comandă online cu datele solicitate.

Comandă online – alegeți produsele dorite, adăugați-le în coș și finalizați comanda.

Coșul de cumpărături poate fi modificat oricând de către dumneavostră, înainte de finalizarea comenzii.

În cazul în care ești utilizator nou sau nu ti-ai creat încă un cont în magazinul pawsmag.ro, ai posibilitatea să îl creezi în 2-3 minute pentru a beneficia de toate avantajele de fidelitate pe care le oferim clienților noștri. Vezi secțiunea___________

Comenzile pot fi finalizate și fără cont de utilizator.

Facturarea comenzii se poate face fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică. Este necesară completarea câmpurilor cu Nume, Prenume, Adresa, Județ, Oraș, unde doriți să se efectueze livrarea, să selectați modalitatea de plata pe care doriți să o folosiți, numerar prin ramburs la curier sau plata online prin card bancar.

Înainte de a plasa comanda, trebuie să citiți cu atenție lista de Termeni si Conditii, să bifați că sunteți de acord și le acceptați, iar comanda dumneavoastră va fi trimisă.

Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, așadar va așteptăm să ne vizitați la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastră ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

Comanda telefonică – Toți cei care vor să apeleze la comenzile telefonice, au la dispoziție numărul de telefon 0740-151.732 și pot efectua astfel de comenzi de Luni până Vineri între orele 09:00 – 17:00.

Pentru orice întrebări, sfaturi, legate de produse, comenzi, livrări, ne puteți contacta prin e-mail la adresa office@pawsmag.ro, prin telefon la nr.: 0740-151.732 

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont