0740 151 732

0747 639 963

0740 151 732

0747-639.963

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 164 de rezultate

Accesorii pisici

Culcus caini si pisici Kim

Maro
L (70x65xH18cm)

Culcus Mon Petit Ami Chester caini si pisici

Gri
M (57x50xH13cm)
S (45x40xH12cm)

Culcus Mon Petit Ami Rocky caini si pisici

L (85x71xH7cm)
M (69x57xH6cm)
S (52x42xH5cm)

Patura labute Laslo Bej

100 x 70cm
150 x 100cm
75x 50cm

Accesorii pentru pisici

În calitate de nou stăpân al unei feline, îţi doreşti în mod automat să investeşti în bunăstarea şi fericirea acesteia. Poţi face acum acest lucru alături de gama noastră de accesorii pentru pisici marca PawsMag, cu ajutorul cărora să îi demonstrezi blănoasei tale grija pe care o ai pentru ea. Începând de la castroanele şi bolurile ceramice pentru hrană sau zgărzile şi lesele reglabile pentru plimbare şi până la culcuşurile confortabile pentru odihnă, jucăriile inovatoare pentru distracţie sau genţile de transport pentru pisici, în cadrul magazinului nostru online vei putea găsi toate accesoriile şi echipamentele de bază de care blănoasa ta să se folosească zi de zi pentru a se simţi cât mai confortabil în noua casă.

Promoţii la accesoriile dedicate pisicilor

Dincolo de diversitatea mare de accesorii pentru pisici pe care am pregătit-o pentru tine şi pentru necuvântătoarea ta, aici te bucuri şi de numeroase oferte speciale şi promoţii valabile în limita stocului disponibil, astfel încât bugetul să nu mai fie o problemă atunci când vine vorba despre achiziţionarea produselor indispensabile pentru felina ta.

Avantajele accesoriilor pentru pisici marca PawsMag

Calitatea, inovaţia, siguranţa, practicitatea şi funcţionalitatea sunt cuvintele de ordine atunci când vine vorba despre catalogul nostru cu accesorii pentru pisici. Indiferent dacă eşti în căutarea unor produse pentru depozitarea hranei, pentru asigurarea unui somn odihnitor, pentru protecţia în timpul plimbărilor pe afară sau pentru distracţia felinei tale, alături de noi ai garanţia calităţii şi a achiziţiei unor bunuri de lungă durată, de care blănoasa ta să se bucure şi să se folosească cât mai mult timp.

Vezi care sunt cele mai bune genţi de transport pentru patrupedul tău

Atunci când eşti nevoit să pleci într-o călătorie sau să mergi la medicul veterinar, cu siguranţă cauţi o metodă confortabilă şi sigură de a-ţi transporta felina. În acest sens, îţi punem la dispoziţie o multitudine de genţi de transport pentru pisici ieftine, disponibile într-o varietate largă de modele, mărimi şi culori, fiind potrivite pentru transportul în siguranţă al animăluţului tău de companie până la destinaţie.

Cum alegi accesoriile şi hăinuţele potrivite pentru pisica ta

Accesoriile pentru feline, în special hăinuţele pentru pisica ta, nu trebuie alese la întâmplare, şi asta deoarece fiecare animal de companie are propriile nevoi şi trăsături. Din acest motiv, atunci când eşti pe punctul de a face o achiziţie pentru blănoasa ta, este necesar să ţii cont de vârsta, talia, stilul de viaţă, nivelul de energie şi sensibilităţile acesteia.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont