Ne cerem scuze, site-ul nostru este în mentenanță temporară. Revenim în curând, mai buni ca niciodată! Mulțumim pentru înțelegere.

0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 37 de rezultate

Hrană uscată pisici

Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Haircare – Healthy and Shiny Coat

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-Stress

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Kitten – Healthy Digestion and Development

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Large Cats-Power and Vitality

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Sensitive-Healthy Digestion and Delicate Taste

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Sterilized and Weight Control

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive

2kg
7kg

Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health

2kg
7kg

Brit Premium Cat Adult Chicken

1.5kg
8kg

Brit Premium Cat Adult Salmon

1.5kg
8kg

Brit Premium Cat Indoor

1.5kg
8kg

Brit Premium Cat Kitten Chicken

1.5kg
8kg

Brit Premium Cat Sensitive Lamb

1.5kg
8kg

Brit Premium Cat Sterilized Chicken

1.5kg
8kg

Brit Premium Cat Sterilized Salmon

1.5kg
8kg

Carnilove Salmon Adult Cat Sensitive & Long Hair

2kg
6kg

Carnilove Cat Duck & Pheasant Anti-Hairball

2kg
6kg

Carnilove Cat Salmon & Turkey Kitten

2kg
6kg

Carnilove Duck & Turkey Large Breed Cats

2kg
6kg

Carnilove Lamb & Wild Boar Sterilised Cats

2kg
6kg

Carnilove Reindeer Outdoor Cats

2kg
6kg

Hrană uscată pentru pisici

Atunci când vine vorba despre alimentaţia corectă a animalelor de companie, stăpânii au de ales între hrană umedă, hrană uscată sau un mix între acestea, în funcţie de nevoile nutriţionale şi energetice individuale ale fiecărui membru necuvântător în parte. Atunci când vine vorba despre pisici, un număr foarte mare de persoane optează pentru mâncarea sub formă de boabe, şi asta datorită numeroaselor beneficii pe care le are aceasta. Dacă şi tu faci parte din această categorie, află că a venit timpul să descoperi varietatea largă de hrană uscată pentru pisicile de toate vârstele şi taliile, la preţuri avantajoase, pe care am pregătit-o special pentru tine şi pentru nutriţia completă, variată şi echilibrată a felinei tale.

Hrană uscată premium pentru pisici

Din aceeaşi pasiune pentru animalele de companie care ne uneşte, am dezvoltat pentru tine o gamă bogată şi diversificată de sortimente de hrană uscată pentru pisici la sac, de tip premium, care asigură un bun echilibru între substanţele nutritive esenţiale, precum vitamine, proteine şi grăsimi, menite să susţină în mod semnificativ creşterea rapidă şi dezvoltarea armonioasă a felinei tale.

Alege hrana uscată de calitate pentru pisici

Cu siguranţă atunci când eşti nevoit să cumperi mâncare pentru membrul blănos al familiei tale, pui calitatea pe primul loc. Acelaşi lucru îl facem şi noi, motiv pentru care îţi punem la dispoziţie hrană uscată pentru pisicile junior, adult sau senior, realizată din ingrediente proaspete, atent alese, provenite din surse sigure. Mai mult, ne asigurăm în permanenţă ca produsele pe care le comercializăm să nu conţină organisme modificate genetic, alergeni, coloranţi sau alte arome şi conservanţi artificiali, care ar putea pune în pericol bunăstarea şi sănătatea animalului tău de companie.

Avantajele mâncării uscate pentru pisici marca PawsMag

Dincolo de ingredientele 100% naturale din care sunt realizate sortimentele de mâncare uscată pentru pisici din categoria noastră special dedicată, acestea reprezintă o opţiune ideală pentru hrănirea felinei tale şi datorită următoarelor beneficii: au un conţinut ridicat de proteine de înaltă calitate, pot fi cântărite, servite sau depozitate cu uşurinţă, au un termen de valabilitate mare, pot sta în bolul blănoasei tale fără riscul de a se altera şi, nu în ultimul rând, au o textură crocantă deosebită, care contribuie în mod eficient la îmbunătăţirea igienei dentare şi orale a acesteia.

Descoperă cea mai bună hrană uscată pentru pisici

Te ajutăm să alegi ce este mai bun şi mai benefic pentru regimul alimentar al animalului tău de companie. Selecţia noastră de produse atent alese cuprinde numeroase sortimente, gata să acopere orice necesitate nutriţională a felinelor, începând de lahrană uscată cu formulă hipoalergenică, potrivită pentru pisicile sterilizate sau pentru cele sensibile, şi până la hrană uscată pentru pisicile de interior, expuse în mod frecvent la diferite tipuri de stres, sau pentru cele de exterior, cu un nivel ridicat de activitate, care trebuie să-şi menţină muşchii cât mai puternici şi să aibă energia necesară pentru o viaţă activă în aer liber.

Aşadar, te invităm să răsfoieşti întreaga noastră ofertă de hrană uscată pentru pisici şi să comanzi produsele care consideri că se pliază pe deplin nevoilor şi preferinţelor micului tău prieten necuvântător.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont