Ne cerem scuze, site-ul nostru este în mentenanță temporară. Revenim în curând, mai buni ca niciodată! Mulțumim pentru înțelegere.

0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Termeni și condiții

AcasăTermeni și condiții

Termeni și condiții

 1. DOMENIU DE APLICARE

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre PAWS NATURAL NUTRITION SRL prin intermediul magazinului virtual www.pawsmag.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre Pawsmag.ro, fara notificare prealabila. Vizitarea site-ului sau achizitionarea produselor prin intermediul acestuia, presupune acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document.

Definitii:

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala Paws Natural Nutrition SRL,  Ciocnești, Str. Principală, Nr. 41C, jud. Satu Mare, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J30/481/2021, Cod fiscal: RO44278638

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Comanda confirmata: este realizata in momentul in care produsele parasesc depozitul Pawsmag.ro insotite de toata documentele aferente comenzii.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul pawsmag.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) si/sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, iar produsul sau produsele parasesc depozitul Pawsmag.ro, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

 1. EXTINDEREA/LIMITAREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente interne , legate de spatiu si/sau coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cat mai corecte si relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

c. Produsele prezentate pe site sunt valabile in limita stocurilor proprii disponibile sau la furnizor. Ofertele si preturile produselor pot fi modificate de catre Pawsmag.ro fara consimtamantul sau notificare prealabila a cumparatorului. Produsele prezentate sunt vandute in cantitati normale pentru uz domestic (chiar daca clientul solicita facturarea pe persoana juridica) si doar persoanelor care au varsta acceptata pentru a intra in tranzacții legale.

d. In cazul in care nu sunt pe stoc toate articolele din comanda, Vanzatorul are dreptul sa efectueze o livrare partiala, daca se considera a fi o solutie rezonabila pentru client. Costurile aditionale de livrare sunt suportate de Vanzator in acest caz.

e. In cazul in care Vanzatorul nu poate livra produsele comandate deoarece chiar el insusi nu a fost aprovizionat de proprii furnizori, fara vina lui, Vanzatorul se poate retrage din contract. Intr-o asemenea situatie, Vanzatorul va informa imediat clientul si îi va propune un produs similar. Daca nu este disponibil un produs similar, sau daca clientul nu doreste acel produs, Vanzatorul ii va rambursa clientului in termen de 5 zile lucratoare, platile efectuate in avans, acolo unde este cazul.

f. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza Cumparatorul care da dovada de rea credinta, plaseaza comenzi pe site-ul pawsmag.ro fara intentia clara de a cumpara, sau daca acesta refuza in mod repetat preluarea comenzilor de la curieri.

g. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web) sunt marci inregistrate in proprietatea PAWS NATURAL NUTRITION SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului, fiind protejate de Legea pentru Drepturile de Autor nr. 8/1996 si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / Comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Mesajele Pawsmag.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Pawsmag.ro. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.pawsmag.ro. PAWSMAG.RO  nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date Pawsmag.ro, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Pawsmag.ro: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat sau guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care Pawsmag.ro poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

 1. TERMENE/PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 5 zile lucratoare.

 1. FACTURARE – PLATI

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.pawsmag.ro includ  T.V.A. conform legii in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul Pawsmag.ro va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.pawsmag.ro, va detine o evidenta a facturilor emise de Pawsmag.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Pawsmag.ro in Contul de client  sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

 1. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator in termen de 1-3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii de catre Vanzator. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu se iau în considerareÎn cazul unor situații excepționale precum vremea nefavorabilă, perioadele aglomerate din an, precum Black Friday, Crăciun etc. termenul standard de livrare nu poate fi garantat, situație în care clientul va fi înștiințat cu privire la întârziere și i se va comunica termenul estimativ de livrare. 

 

b. Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care, la livrare, ambalajul Bunurilor si Serviciilor este deteriorat, Vanzatorul recomanda Cumparatorului sa refuze Bunurile sau Serviciile. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte este considerata nula.

 1. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Pawsmag.ro Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 15 zile calendaristice.

 1. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.pawsmag.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate de Pawsmag.ro, certificatele de garantie sunt emise direct de producator sau de furnizorii nostri.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@pawsmag.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pawsmag.ro nu este responsabil de consecintele utilizarii neadecvate a produselor achizitionate prin intermediul site-ului, sau a utilizarii intr-un mod diferit de cel recomandat in descrierea tehnica a produsului sau a specificatiilor producatorului mentionate pe eticheta produsului.

Cumparatorul este obligat sa se informeze asupra specificatiilor tehnice ale produselor, inainte de achizitionarea lor, de a decide daca acestea sunt in conformitate cu nevoile lor, daca sunt potrivite pentru animalele lor de companie, oricand avand dubii putand consulta Serviciul Clienti la tel: 0740-151.732 sau pe mail la office@pawsmag.ro, sau medicul veterinar pentru sfaturi.

Pe perioada folosirii oricarui aliment sau supliment nutritiv, starea de sanatate a animalului de companie trebuie monitorizata de catre proprietarul acestuia, animalul trebuie sa efectueze vizite regulate la medicul veterinar (la fiecare 6 luni) pentru evaluarea generala a starii de sanatate, iar in cazul în care conditia animalului de companie se inrautateste, veterinarul trebuie consultat imediat.

Orice hrana noua sau supliment nutritiv se recomanda a fi introdus treptat in dieta animalului de companie, pe o perioada de cel putin 3-4 zile, pentru a nu perturba metabolismul sau. Apa proaspata trebuie asigurata animalului de companie pe toata perioada unei zile, in special in zilele caniculare.

Hrana si suplimentele alimentare pentru animalele de companie se pastreaza de obicei in locuri racoroase, intunecate, la temperaturi de pana in 25 grade Celsius, in spatii aerisite, sau conform specificatiilor de pe eticheta produsului sau a prospectelor. Conservele de hrana umeda odata deschise, se pastreaza la rece, in frigider, maxim 3 zile, iar sacii de hrana uscata dupa deschidere se recomanda inchiderea lor cu cleme.

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalorii a acestora.

 1. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pawsmag.ro este obligata sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este:

informarea utilizatorilor si/sau clientilor privind situatia contului lor de pe  pawsmag.ro, informarea lor privind evolutia si starea comenzilor evaluarea produselor si serviciilor oferite de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a pawsmag.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre pawsmag.ro.ro, cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, pawsmag.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

pawsmag.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul pawsmag.ro.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, pawsmag.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare,  sau alte servicii.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 1. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu Cumparatorul, daca acesta manifesta un limbaj neadecvat.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans asupra Bunurilor si Serviciilor daca Cumparaturl detine un istoric de comenzi refuzate in mod abuziv.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Pawsmag.ro si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont