0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 98 de rezultate

Hrană umedă câini

Brit Care Mini Chicken & Tuna Fillets in Gravy plic 24 x 85g

Brit Care Mini Chicken & Tuna Fillets in Gravy plic 85g

Brit Care Mini Lamb Fillets in Gravy Adult plic 24 x 85g

Brit Care Mini Lamb Fillets in Gravy Adult plic 85g

Brit Care Mini Lamb Fillets in Gravy Puppy plic 85g

Brit Care Mini Rabbit & Salmon Fillets in Gravy plic 85g

Brit Care Mini Salmon & Herring Fillets in Gravy Sterilised plic 24 x 85g

Brit Care Mini Salmon & Herring Fillets in Gravy Sterilised plic 85g

Brit Care Mini Venison Fillets in Gravy plic 24 x 85g

Brit Care Mini Venison Fillets in Gravy plic 85g

Brit Fresh Duck with Millet 400g

Brit Fresh Fish with Pumpkin 400g

Brit Fresh Veal with Millet 400g

Brit Mono Protein Lamb & Rice 400g

Brit Mono Protein Tuna and Sweet Potato 400g

Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato 400g

Brit Mono Protein Turkey 400g

Brit Pate and Meat Beef

400g
800g

Brit Pate and Meat Chicken

400g
800g

Brit Pate and Meat Duck

400g
800g

Brit Pate and Meat Lamb

400g
800g

Brit Pate and Meat Puppy

400g
800g

Brit Pate and Meat Rabbit

400g
800g

Brit Pate and Meat Salmon

400g
800g

Brit Pate and Meat Turkey

400g
800g

Brit Pate and Meat Venison

400g
800g

Brit Premium by Nature Beef with Tripe

400g
800g

Brit Premium by Nature Chicken with Hearts

400g
800g

Brit Premium by Nature Fish with Fish Skin

400g
800g

Brit Premium by Nature Lamb with Buckwheat

400g
800g

Brit Premium by Nature Pork with Trachea

400g
800g

Brit Premium by Nature Turkey with Liver 400g

Hrană umedă pentru câini

Modul în care îţi hrăneşti propriul animal de companie este cel de care depind sănătatea şi bunăstarea pe termen lung ale acestuia. Prin urmare, este important să investeşti în hrană de calitate atunci când vine vorba despre nutriţia corectă şi completă a prietenului tău necuvântător, astfel încât să îi asiguri acestuia un stil de viaţă cât mai sănătos şi mai echilibrat.

În cadrul magazinului nostru online ai acces la o gamă variată de sortimente de hrană umedă pentru câinii adult sau junior, disponibile în diferite gramaje, la conservă sau la plic, astfel încât să poţi alege ceea ce consideri că se potriveşte pe deplin regimului alimentar al patrupedului tău.

Cum alegem cea mai bună hrană umedă pentru câini

În calitate de stăpân al unui animal de companie, ştii deja faptul că acesta are propriile nevoi nutriţionale şi energetice specifice vârstei, taliei, nivelului de energie şi activitate fizică sau condiţiilor de mediu. Aşadar, atunci când vrei să achiziţionezi mâncare umedă pentru câinele tău, este important să ţii cont de toate caracteristicile sale şi să alegi doar produsele care corespund acestora. Poţi găsi în cadrul magazinului nostruatât hrană umedă pentru câinii junior, cât şi hrană umedă pentru câinii adult, ceea ce înseamnă că este aproape imposibil să nu găseşti ceva care să poată să satisfacă în întregime necesităţile patrupedului tău.

De asemenea, suntem atenţi în permanenţă la nevoile speciale ale câinilor şi la diferitele afecţiuni cu care se confruntă aceştia, motiv pentru care venim în sprijinul lor cu hrană umedă specială, destinată fie câinilor alergici, fie celor care suferă de boli renale.

Alege hrana umedă pentru câini pentru o dezvoltare armonioasă

Datorită conţinutului bogat de substanţe nutritive şi revitalizante esenţiale, ce sunt responsabile de creşterea sănătoasă şi armonioasă a patrupezilor şi de menţinerea sănătăţii acestora în parametrii normali pe termen lung, hrana umedă pentru câini reprezintă o alegere mai mult decât inspirată atunci când vine vorba despre nutriţia şi îngrijirea corectă a acestora.

Avantajele mâncării umede pentru câini marca PawsMag

Din moment ce alegi magazinul nostru online pentru a achiziţiona mâncare pentru animalul tău de companie, te bucuri automat de numeroase beneficii. Printre acestea se numără diversitatea de sortimente de hrană umedă pentru câinii de toate vârstele şi taliile, raportul calitate-preţ avantajos, profesionalismul şi promptitudinea livrării şi chiar transportul gratuit pentru comenzile în valoare de peste 250 RON.

Bucură-te de gama noastră diversificată de hrană umedă pentru câini ieftină, la cele mai bune şi mai accesibile preţuri pentru orice buzunar, alături de numeroase oferte şi promoţii valabile în limita stocului disponibil, astfel încât tu să poţi cumpăra tot ce este mai bun pentru companionul tău jucăuş cu blană.

Cea mai bună hrană umedă pentru câini

Calitatea hranei umede pentru câini pe care o comercializăm este dictată în primul rând de ingredientele pe care aceasta le are în compoziţie. Află că toate produsele marca PawsMag sunt realizate din ingrediente proaspete, care provin din surse sigure specificate pe eticheta fiecărui produs în parte, şi care nu conţin organisme modificate genetic,alergeni, coloranţi, arome sau conservanţi artificiali, ceea ce înseamnă că sănătatea prietenului tău canin nu este expusă niciunui pericol.

Mai mult, cel mai probabil ştii deja faptul că cea mai bună hrană umedă pentru câini este cea cu un conţinut exclusiv de proteină animală. În acest sens, sortimentele pe care ţi le punem la dispoziţie nu fac excepţie, întrucât toate auun procent ridicat de proteină din carne, potrivit pentru necesarul zilnic de care are nevoie animalul tău de companie.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont