0740 151 732

0747 639 963

0740 151 732

0747-639.963

office@pawsmag.ro

Serviciul Abonament

AcasăServiciul Abonament

Serviciul Abonament

Ai uitat din nou să comanzi mâncarea preferată a animaluțului tău drag?

Nu vrem să dezamăgim codițele jucăușe și ne-am gândit să te ajutăm!

Toți clienții înregistrați pe site-ul pawsmag.ro beneficiază gratuit de serviciul nostru de Abonament, prin care acordăm posibilitatea de a seta un calendar al comenzilor repetitive, pentru produsele selectate.

Pentru produsele incluse în Abonament ai posibilitatea să selectezi perioada la care acestea doreșți să-ti fie livrate, respectiv 2,4 sau 6 săptămâni și data din lună în care dorești această livrare.

Sistemul nostru te va notifica pe mail înainte cu 3 zile despre termenul de livrare selectat în abonament. Livrările pentru produsele incluse în Abonament se vor face respectând Termenii și Condițiile site-ului.

În ziua livrării vei fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii și notificat din nou printr-un e-mail care îți va confirma datele comenzii, respectiv produsele ce urmează a fi livrate și suma de plată.

Plata produselor livrate prin sistemul Abonament, se efectuează cash, prin ramburs la curier.

Poți modifica oricând Abonamentul, adăugând sau ștergând produse, sau modificând datele de livrare pentru acestea. Pentru produsele livrate deja în sistem Abonament, nu se mai pot face modificări ulterioare, comanda și livrarea considerându-se a fi acceptate de către client.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont