0740 151 732

0740 151 732

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 41 de rezultate

Suplimente și vitamine câini

Brit Care Salmon Oil – ulei de somon

250ml
500ml
1000ml

Canvit Dog Biocal Plus 320g

Canvit Dog Biotin 100g

Canvit Dog Chondro Super 230g

Canvit Dog Health Care Snack Dental 200g

Canvit Dog Health Care Snack Mobility 200g

Canvit Dog Health Care Snack Skin & Coat 200g

Canvit Dog Immuno 100g

Canvit Dog Junior 230g

Canvit Dog Junior MAXI 230 g

Canvit Dog Multi 100g

Canvit Dog Nutrimin 1000g

Canvit Dog Nutrimin 230g

Canvit Dog Probio 100g

Grizzly Salmon Oil Plus

125ml
250ml
500ml
1000ml

K9 COMPLETE 60 tablete

K9 COMPLETE GROWTH 120 tablete

K9 Complete Motion – suplimente articulatii caini 60 tablete

Petway Hepato Shield – 120 Tablete + 30 Bonus

Petway Immuno Colastra – 100 Tablete + 20 Bonus

Petway Junior – 65 Tablete + 15 Bonus

Petway Recovery – 120 Tablete + 30 Bonus

Petway Vitality – 120 Tablete + 30 Bonus

Sanal Dog Yeast-Calcium Heart Tin 60 g

Trixie Ham Reabilitare Negru

L 65-80 cm/35 kg
L-XL 75-90 cm/45kg
M 60-65 cm/25 kg
XL 85-95 cm/50 kg

Trixie Pasta Multivitamine Caini 100 g

Trixie Ulei de Cod 500 ml cu Omega 3 si 6 Vit A D

Trixie Ulei de Cod cu Vitamine pentru Metabolism 250 ml

Trixie Ulei de Somon 500 ml

Trixie Ulei Somon pentru Caini si Pisici cu Omega 3 si 6 250 ml

Viyo Reinforces Dogs All Ages 7x30ml

Bio PetActive Bio Urinamin 20 Tabs 0.75 gr

Suplimente şi vitamine pentru câini

Pentru o dezvoltare cât mai armonioasă şi sănătoasă a organismului patrupezilor noştri, completarea dietei zilnice a acestora cu cei mai importanţi nutrienţi esenţiali este vitală. Prin urmare, am pregătit pentru bunăstarea prietenilor canini o varietate largă de suplimente, minerale şi vitamine pentru câini, menite să le ofere acestora suportul nutritiv de care au nevoie, indiferent dacă sunt juniori, adulţi sau seniori.

Promoţii la cele mai calitative suplimente pentru câini

Suplimentele pentru câini pe care ţi le punem la dispoziţie sunt de calitate superioară şi au rolul de a menţine sănătatea sistemului articular, osos, cardio-vascular, digestiv, imunitar, nervos, renal sau respirator al animalului tău de companie. Indiferent de produsele marca PawsMag pe care le alegi pentru patrupedul tău, beneficiezi automat de numeroase oferte şi pachete promoţionale, totul pentru o sesiune de cumpărături cât mai plăcută şi mai avantajoasă.

Cele mai bune vitamine pentru căţei

Vitaminele sunt compuşi organici necesari pentru sănătate. Energie, confort, bunăstare şi protecţie – de toate aceste efecte pozitive poate beneficia căţelul tău datorită celor mai bune vitamine pentru câinii de toate taliile pe care le găseşti pe rafturile noastre virtuale.

Vezi care sunt cele mai apreciate multivitamine pentru patrupedul tău

Categoria multivitamine disponibilă în cadrul magazinului nostru online găzduieşte numeroase produse special concepute pentru a aduce companionilor necuvântători multiple beneficii pentru sănătate. De la suplimentele pentru câini cu ulei de somon, bogate în antioxidanţi naturali şi Omega 3 şi Omega 6 pentru o piele sănătoasă şi o blană strălucitoare şi până la suplimentele nutritive pentru vitalitatea sau digestia animalelor de companie, aici este aproape imposibil să nu găseşti multivitaminele care să corespundă nevoilor sau sensibilităţilor patrupedului tău.

Cum alegem suplimentele şi vitaminele potrivite pentru câini de toate taliile

Patrupezii, după cum bine ştim deja cu toţii, în fiecare perioadă a vieţii lor au nevoie de anumite suplimente şi vitamine care să le susţină dezvoltarea şi să le asigure un echilibru fiziologic optim. Spre exemplu, seniorii au în cele mai multe cazuri probleme cu oasele şi articulaţiile, motiv pentru care trebuie să vii în sprijinul acestora cu vitamine pentru articulaţiile câinilor care să contribuie la întreţinerea şi regenerarea articulaţiilor şi la protejarea cartilajelor împotriva degenerării. Mai mult, oferindu-le acestora o cantitate adecvată de vitamina C şi E, vei reuşi să le protejezi organismul împotriva efectelor dăunătoare ale stresului oxidativ asociat îmbătrânirii. În ceea ce priveşte căţeii în primele lor luni de viaţă, este necesar să le completezi dieta obişnuită cu nişte suplimente pentru câinii în creştere, cum ar fi vitaminele şi calciul care se recomandă în procesul de creştere de către medicii veterinari datorită faptului că ajută la întărirea oaselor şi a muşchilor într-un mod cât mai eficient.

Indiferent de suplimentul alimentar ales, nu uita că acesta trebuie administrat cu moderaţie, pentru a evita apariţia unor probleme de sănătatea. Dozajul optim trebuie să ţină cont de vârsta, greutatea şi eventualele afecţiuni ale animalului tău de companie.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont