0740 151 732

0747 639 963

0740 151 732

0747-639.963

office@pawsmag.ro

Afișez 1 - 32 din 39 de rezultate

Suplimente și vitamine câini

Brit Care Salmon Oil – ulei de somon

250ml
500ml
1000ml

Ulei De Somon Scotian Dr. Butte

250ml
500ml
1000ml

Suplimente şi vitamine pentru câini

Pentru o dezvoltare cât mai armonioasă şi sănătoasă a organismului patrupezilor noştri, completarea dietei zilnice a acestora cu cei mai importanţi nutrienţi esenţiali este vitală. Prin urmare, am pregătit pentru bunăstarea prietenilor canini o varietate largă de suplimente, minerale şi vitamine pentru câini, menite să le ofere acestora suportul nutritiv de care au nevoie, indiferent dacă sunt juniori, adulţi sau seniori.

Promoţii la cele mai calitative suplimente pentru câini

Suplimentele pentru câini pe care ţi le punem la dispoziţie sunt de calitate superioară şi au rolul de a menţine sănătatea sistemului articular, osos, cardio-vascular, digestiv, imunitar, nervos, renal sau respirator al animalului tău de companie. Indiferent de produsele marca PawsMag pe care le alegi pentru patrupedul tău, beneficiezi automat de numeroase oferte şi pachete promoţionale, totul pentru o sesiune de cumpărături cât mai plăcută şi mai avantajoasă.

Cele mai bune vitamine pentru căţei

Vitaminele sunt compuşi organici necesari pentru sănătate. Energie, confort, bunăstare şi protecţie – de toate aceste efecte pozitive poate beneficia căţelul tău datorită celor mai bune vitamine pentru câinii de toate taliile pe care le găseşti pe rafturile noastre virtuale.

Vezi care sunt cele mai apreciate multivitamine pentru patrupedul tău

Categoria multivitamine disponibilă în cadrul magazinului nostru online găzduieşte numeroase produse special concepute pentru a aduce companionilor necuvântători multiple beneficii pentru sănătate. De la suplimentele pentru câini cu ulei de somon, bogate în antioxidanţi naturali şi Omega 3 şi Omega 6 pentru o piele sănătoasă şi o blană strălucitoare şi până la suplimentele nutritive pentru vitalitatea sau digestia animalelor de companie, aici este aproape imposibil să nu găseşti multivitaminele care să corespundă nevoilor sau sensibilităţilor patrupedului tău.

Cum alegem suplimentele şi vitaminele potrivite pentru câini de toate taliile

Patrupezii, după cum bine ştim deja cu toţii, în fiecare perioadă a vieţii lor au nevoie de anumite suplimente şi vitamine care să le susţină dezvoltarea şi să le asigure un echilibru fiziologic optim. Spre exemplu, seniorii au în cele mai multe cazuri probleme cu oasele şi articulaţiile, motiv pentru care trebuie să vii în sprijinul acestora cu vitamine pentru articulaţiile câinilor care să contribuie la întreţinerea şi regenerarea articulaţiilor şi la protejarea cartilajelor împotriva degenerării. Mai mult, oferindu-le acestora o cantitate adecvată de vitamina C şi E, vei reuşi să le protejezi organismul împotriva efectelor dăunătoare ale stresului oxidativ asociat îmbătrânirii. În ceea ce priveşte căţeii în primele lor luni de viaţă, este necesar să le completezi dieta obişnuită cu nişte suplimente pentru câinii în creştere, cum ar fi vitaminele şi calciul care se recomandă în procesul de creştere de către medicii veterinari datorită faptului că ajută la întărirea oaselor şi a muşchilor într-un mod cât mai eficient.

Indiferent de suplimentul alimentar ales, nu uita că acesta trebuie administrat cu moderaţie, pentru a evita apariţia unor probleme de sănătatea. Dozajul optim trebuie să ţină cont de vârsta, greutatea şi eventualele afecţiuni ale animalului tău de companie.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont